Logo
FantasyGuiden Slack

Välkommen till FantasyGuidens Slack!

Vi på FantasyGuiden vill ta upplevelsen kring Allsvenskan Fantasy till nästa nivå, och bjuder därför in alla våra följare till ett gemensamt Slack-community. I våra kanaler diskuteras allt som rör Allsvenskan och Allsvenskan Fantasy. Vad väntar du på? Häng med!

Vad är Slack?

Slack är ett mycket populärt och användarvänligt webbaserat kommunikationsverktyg där folk samlas i kanaler för att diskutera specifika ämnen. Det har tidigare främst blivit förknippat med arbete, men har på senare tid börjat sprida sig och används nu på alla möjliga håll.

Slack fungerar både direkt i din webbläsare, eller som en separat applikation på din dator, platta eller mobil.

Varför ska jag gå med i FantasyGuidens Slack?

Inne i våra trevliga (och något nördiga) Slack-kanaler diskuteras allt som har med Allsvenskan och Allsvenskan Fantasy att göra, och vi vill att du gör oss sällskap!

Under året kommer vi dela med oss av värdefulla spaningar, arrangera privata ligor och bara ha det allmänt trevligt för att göra fantasyupplevelsen ännu roligare.

Det kan hända att vi måste sätta en gräns på hur många vi bjuder in, så vänta inte för länge med att gå med. Ta chansen på en gång!

Hur går jag med?

För att gå med behöver du ta dig igenom följande enkla steg;

1. Följ oss på Twitter - @FantasyGuiden

2. Skicka ett privat meddelande till oss och berätta att du vill bli inbjuden till vår Slack. För att vi ska kunna bjuda in dig behöver du även uppge din e-postadress.

3. Du får en inbjudan via e-post, och du går med.

Enkelt va?

Vad väntar du på? Vi ses på Slacken!

FantasyGuiden Slack

Logo