Om FantasyGuiden

FantasyGuiden är Sveriges mest omfattande inofficiella guide till Allsvenskan Fantasy. Vi strävar efter att erbjuda våra läsare och följare en omfattande bevakning av Allsvenskan Fantasy, med inslag som..

  • Genomgång och analys av varje Gameweek
  • Statistik från försäsong och tidigare säsonger
  • Spelarrankingar och rekar
  • Vilka slår hörnor, frisparkar och straffar?
  • Spelschema med svårighetsgradering 

Följ oss på Twitter!

På vårt twitterkonto (@FantasyGuiden) blir du snabbt uppdaterad om nyheter på sajten, och viktig information så som aktuella skador, avstängningar och annat som vi tycker att ni borde bli uppmärksammade på.

Varför skapades FantasyGuiden?

Svaret är enkelt. Vi älskar Allsvenskan, och vi älskar fenomenet fantasy football. Allsvenskan Fantasy förtjänar mer uppmärksamhet, och vi vill, i den mån vi kan, vara med och bidra till att spelet och det sociala nätverket kring det växer och frodas. Vi är övertygade om att Allsvenskan Fantasy på sikt är något som kommer få intresset och kunskapen kring den Allsvenska fotbollen att öka.

Vilka ligger bakom FantasyGuiden?

Fotbollsälskare med ett stort intresse för webb- och systemutveckling. Vi har noll erfarenhet av journalistiskt arbete, så vi ber på förhand om ursäkt för att kvaliteten i artiklar etc säkerligen kan bli därefter.


NÄSTA DEADLINE - GW 1

10 april kl 14.00

SPELARSTATUS - INFÖR GW 19

Skada


Osäkra


Redo