Bästa billiga anfallarna i Allsvenskan Fantasy 2019

Bästa billiga anfallarna i Allsvenskan Fantasy 2019

Stor genomgång av de bästa billiga anfallarna i Allsvenskan Fantasy 2019. Vilka har störst chans till speltid och vilka har störst poängpotential?

Att hitta billiga fynd kan vara svårt och tidskrävande. Många orkar inte ens bry sig, och väljer bara den billigaste dom kan hitta för att fylla ut truppen. Att ha spelare på bänken som faktiskt får speltid i sina lag kan dock visa sig vara viktigt när dina ordinarie spelare inte kommer till spel. I den här artikeln går vi igenom de allra billigaste anfallarna i Allsvenskan Fantasy 2019, och försöker reda ut vilka man bör satsa på för att maximera sina chanser till höga poäng.

Edward Chilufya, Djurgårdens IF, 6.0

Många har imponerats av den snabba ytterforwarden under försäsongen, och hade det inte varit för den olägliga skadan i derbyt mot Hammarby hade en startplats i premiären känts ganska klar. Nu vet vi inte om han blir redo, men om man ser över hela säsongen så är han ett klart intressant alternativ till priset 6.0. Litet frågetecken för hans poängproduktion dock. Han är trots allt relativt oprövad på nivån och leverensen i den sista tredjedelen har lämnat mer att önska så här långt.

Denni Avdic, AFC Eskilstuna, 6.0

Nyförvärvet från AIK får en nystart i mer gynsamma förhållanden för honom, och hans styrka i straffområdet kan inte förbises. Många har kanske glömt hur vass han en gång var, men får han gott om speltid är i alla fall vi tämligen säkra på att det blir ett gäng kassar under året. Sannolikt inte dom 19 som han lyckades med under säsongen 2010, men jämfört med andra anfallare i samma priskategori rankar vi honom högt.

Sargon Abraham, IFK Göteborg, 6.0

Får en hel del speltid i blåvitts anfall och kommer sannolikt vara inblandad i en del mål. Är också en trolig hörnläggare från högersidan.

Maxwell, Kalmar FF, 5.5

Den här nya brassen har precis anlänt till Sverige och gör sitt första pass med Kalmar i början av veckan. Han skrev ett 4.5 år långt kontrakt med klubben, så det verkar onekligen som att dom har stor tro på honom. Vi har aldrig sett honom spela, men enligt honom själv ska han vara i god matchform efter spel i Brasilien under vintern. Det vore nog inte särskilt klokt att slänga in honom i sitt fantasylag nu direkt, men det kan i alla fall vara värt att hålla ett öga på honom när han väl gör sin debut.

Edi Sylisufaj, Falkenbergs FF, 4.5

Trots 5 mål under försäsongen från den här ynglingen har han fått billigast möjliga prislapp för en anfallare. Han konkurrerar i första hand med två nyförvärv i form av Nsima Peter och Kirill Pogrebnyak, så det är nog ganska rimligt att tro att det finns alla möjligheter för Sylisufaj att åtminstone vara nära en plats i startelvan. Under försäsongen har han fått förtroendet från straffpunkten ett par gånger, dock med blandat resultat.

 

Pos Namn Lag Pris Chans till speltid
ANF E. Chilufya DIF 6.0 Mycket hög
ANF D. Avdic AFC 6.0 Hög
ANF S. Abraham GÖT 6.0 Hög
ANF N. Peter FFF 6.0 Hög
ANF B. Nygren GÖT 5.5 Hög
ANF A. Ståhl IKS 6.0 Hög
ANF J. Lindberg IKS 6.0 Medel
ANF M. Söderqvist KFF 6.0 Medel
ANF J. Karlsson IFE 6.0 Medel
ANF A. Bergmark Wiberg DIF 6.0 Medel
ANF K. Pogrebnyak FFF 5.5 Medel
ANF Maxwell KFF 5.5 Medel
ANF N. Fröling KFF 5.5 Medel
ANF N. Mbo HIF 4.5 Medel
ANF E. Sylisufaj FFF 4.5 Medel
ANF M. Ndione IFE 4.5 Medel
ANF Zé Vitor HAM 6.0 Låg
ANF F. Mawana HAM 5.0 Låg
ANF R. Deprem ÖSK 5.0 Låg
ANF K. Cissoko AFC 4.5 Låg
ANF L. Mijaljevic AFC 4.5 Låg
ANF H. Offia IKS 4.5 Låg
ANF F. Baptiste ÖFK 4.5 Låg
ANF P. Prudence FFF 4.5 Mycket låg
ANF C. Björk NOR 4.5 Mycket låg
ANF O. Pettersson DIF 4.5 Mycket låg