Allsvenska spelarrankingen 2019: Örebro SK

Allsvenska spelarrankingen 2019: Örebro SK

Kreatören Nahir Besara har lämnat laget. Vem ska nu ta poängen i Allsvenskan Fantasy? Kan nyförvärven täcka upp och leverera på samma nivå? Frågetecken finns det gott om, och vi tar en titt på förutsättningarna.

I del 9 i artikelserien FantasyGuidens spelarranking granskar vi fjolårsnian Örebro SK. 2018 började bra för närkingarna, och man hängde med ganska fint i toppen till en början. Det höll dock inte säsongen ut, men laget kan nog ändå känna sig hyfsat nöjda sett till förutsättningar.

ÖSK var det trettonde bästa fantasylaget av alla lag under säsongen 2018, med en totalpoäng på 1115. 3 poäng bakom tolvan Kalmar FF, och 55 poäng före fjortondeplacerade Dalkurd. Hur många fantasypoäng kan man skrapa ihop i år?

Bäste poängplockare under 2018 var Nahir Besara med 136 poäng. Med det var han spelets nionde bästa poängplockare. Det finns med andra ord ett stort hål att fylla, då Besara nu har lämnat för spel utomlands. Vilka spelare i Örebro SK väntas prestera bäst i Allsvenskan Fantasy 2019?

Se den fullständiga rankingen för Örebro SK här!